Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 28. listopada 2013.

DIY: Od perlica do kompaktnog bronzera

Hello!

Evo mene s još jednim "Uradi sam" projektom. :) Nedavno sam odlučila svoje Essence bronzing perle pretvoriti u kompaktni bronzer. Zašto? Iz razloga što su mi se perlice uporno zaglavljivale u kist kojim sam ih nanosila i redovno ispadale van iz kutijice pa sam ih morala loviti po cijeloj kupaonici i moliti se da mi ne ispadnu u odvod. To me jaaaako živciralo pa sam odlučila nešto poduzeti po tom pitanju... :D Prije nego sam ih uspjela slikati cijele, smrvila sam ih (toliko su mi išle na živce), pa vam sliku cijelih donosim iz drugog izvora:

utorak, 22. listopada 2013.

Ziaja Rose Butter micelarna vodica

Pozdrav ljepotice!

Danas vam pišem recenziju moje prve micelarne vodice. Nakon 3 mjeseca svakodnevnog korištenja mogu vam sa sigurnošću reći da sam se zaljubila u nju. Pitate se zašto? Nastavite čitati...

ponedjeljak, 21. listopada 2013.

Mini Mini New In

Hellooooo!

Evo meeeee :D Konačno da i ja nešto napišem :) Danas pišem što sam ugrabila/dobila. Neki dan sam šetala Kozmom i odmjerkavam ja Essence tekuće pudere (jer je moj mili Avonov pri kraju) i kažem ja sebi: ma ugrabi jedan, neće škoditi. :D I tako sam završila s Essence Stay All Day tekućim puderom u nijansi 10 soft beige. 

srijeda, 9. listopada 2013.

Rumenim se...

Hellooooo!

Neki dan, kad je bilo malo sunca, uspjela sam poslikati svoja rumenila pa ću vam ih danas pokazivati. Sad kad sam slagala slike malo mi se čine tamnije, ali se lijepo vidi sve. Krenimo redom...

1. Avon True Colour u nijansi Soft Plum. Moje najkorištenije rumenilo, gotovo uvijek posežem za njim. Dotakla sam dno (kao što se vidi na slici), a u pripremi je još jedno, neotvoreno. Toliko ga volim. Na žalost, ne nalazi se više u prodaji. Boja je onako prljavo roza, jako lijepa. Treba malo po malo nadograđivati, da se ne pretjera. Ima sitne, sitne zlatne čestice, daju prekrasan, ali suptilan sjaj kad se nanese na kožu. Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.

utorak, 1. listopada 2013.

Moje olovke za usne

Pozdrav ljepotice!

Iako je tmuran dan, baš za truljavljenje, ljenčarenje i odmaranje, ja sam odlučila pokazati vam svoje olovkice za usne (ilitiga liplinere). Fino sam ih poslikala, swatchala i nanijela svaku posebno na usne da vidite kako izgledaju na usnama. Pošto je vrijeme tako nikakvo, nisam sigurna jel' se baš nijanse vide dobro, odnosno jesu li realne, ali ću vam ih svejedno pokazati. ;)

Imam sveukupno 4 olovke za usta, dvije Essence i dvije Look By Bipa. Krenimo mi od Essence-a...

1. Essence lipliner u nijansi 06 Satin Mauve. Da vas ne zbombardiram s 500 slika da morate scrollati do iznemoglost, napravila sam lijepi kolažić, a slikica na usnama je zasebno. ;)