Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 21. listopada 2013.

Mini Mini New In

Hellooooo!

Evo meeeee :D Konačno da i ja nešto napišem :) Danas pišem što sam ugrabila/dobila. Neki dan sam šetala Kozmom i odmjerkavam ja Essence tekuće pudere (jer je moj mili Avonov pri kraju) i kažem ja sebi: ma ugrabi jedan, neće škoditi. :D I tako sam završila s Essence Stay All Day tekućim puderom u nijansi 10 soft beige. 



Lijepo pakiranje, na pumpicu s kojom se može krasno dozirati (ne mora se stisnuti do kraja, nego koliko proizvoda želiš, toliko će ti izaći). Uzela sam najsvijetliju nijansu, ali moram priznati da mi je i ta nijansa malo tamna. Što da radim kad sam blijeda k'o duh. Ali ne dam se ja, iskoristit ću ga u potpunosti. :D U fazi sam isprobavanja pa ću vam kasnije javiti dojmove u posebnoj recenziji. I ako nekoga zanimaju sastojci, evo ih na sličici ispod: 


Slijedeću stvarčicu sam dobila na facebook darivanju na stanici Make Up Academy (MUA). Iako nije njihov originalni Kiss Proof Lip Stain, ne zamjeram im. Ja sam sretna što god osvojila :) A osvojila sam Pout stain u nijansi Rose Smacker (tvrtke Look Beauty). 


A na usnama izgleda ovako: 


Ne bih ja bila ja da nisam odmah sve isprobala, jel'? :D Evo  sličice prije i poslije - PAŽNJA - nemojte se uplašiti... :D 


Lijevo je slika gdje imam samo maskaru na očima, Catrice camouflage cream u nijansi 010 Ivory na velikoj, crvenoj, potkožnoj gamadi na bradi i možda koji trag rumenila na obrazima. 
Desno je slika gdje imam na licu novi Essence Stay All Day tekući puder u nijansi 10 soft beige, malo Catrice camouflage cream u nijasni 010 Ivory na bradi i između obrva, Essence I <3 Extreme crazy volume maskaru, Avon True Colour rumenilo u nijansi Soft Plum i na usnama osvojeni Pout Stain u nijansi Rose Smacker. 
Zanemarite zavezanu kosu, u zadnje vrijeme je staaaalno tako jer mi je kosa u groznom stanju i u žeeeljnom isčekivanju frizerskih škara. :) 

Nadam se da vam se sviđa post. I nadam se da ću malo češće pisati. :) 


L  :* 

Broj komentara: 10:

  1. Baš me zanima Essence puder, molim dojmove što prije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će biti do kraja tjedna, namjeravam ga nosit svaki dan cijeli tjedan, pa se nadam da će se neki dojmovi do tada formirati :)

      Izbriši
  2. Wauuu kako lijepo izgleda ovaj MUA stain :O divno ti stoji! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam ovaj puder i nisam ga mogla iskoristiti do kraja jer je bio užasno narandžast i oksidirao je. Ali jedna od ljepših tekstura koje sam stavila na sebe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je zasad ok (osim što mi je malkice tamniji), još ću ga detaljno isprobavati :D

      Izbriši
  4. Prekrasno ti stoji ovaj lip stain! baš osvježi cijelo lice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :* U zadnje vrijeme mi se sve više sviđaju takve, malo tamnije nijanse :) Baš daju živost :)

      Izbriši
  5. Jako je lijep MUA stain :) A što se tiče ovog Essencovog pudera, ne vjerujem da ću isprobati jer vidim da je narančast, jedno veliko ne. Al baš me zanimaju dojmovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam sigurna da ga neću ponovo kupiti jer i najsvjetlija nijansa mi je tamna, ali volim iskoristiti sve proizvode do kraja, a još ću ga testirati i koji look napraviti da se baš vidi. :)

      Izbriši