Pretraži ovaj blog

srijeda, 9. listopada 2013.

Rumenim se...

Hellooooo!

Neki dan, kad je bilo malo sunca, uspjela sam poslikati svoja rumenila pa ću vam ih danas pokazivati. Sad kad sam slagala slike malo mi se čine tamnije, ali se lijepo vidi sve. Krenimo redom...

1. Avon True Colour u nijansi Soft Plum. Moje najkorištenije rumenilo, gotovo uvijek posežem za njim. Dotakla sam dno (kao što se vidi na slici), a u pripremi je još jedno, neotvoreno. Toliko ga volim. Na žalost, ne nalazi se više u prodaji. Boja je onako prljavo roza, jako lijepa. Treba malo po malo nadograđivati, da se ne pretjera. Ima sitne, sitne zlatne čestice, daju prekrasan, ali suptilan sjaj kad se nanese na kožu. Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.



Ovih dana ću se malo igrati i istraživati opcije na editoru za slike, moram skontati kako ih poboljšati a da ne promijenim boju. Iduće na redu su 3 rumenila iz 78 palete.


2. 78 paleta - prvo rumenilo u nizu, intenzivno roza. A što reći, roza - moja omiljena boja :D Mat, nema svjetlucavih čestica u sebi. Dobije se lijepa roza boja, također kad se nanosi postepeno, da se ne pretjera u startu (lakše je nadogradit, nego brisat ako je previše intenzivno). Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.


3. 78 paleta - drugo rumenilo u nizu, breskvasta nijansa (kako blesavo zvuči, bolje je "peach" :D ) Meni osobno, drugo najdraže rumenilo. :) Ima puno zlatnih čestica u sebi (teško se uhvati na slikama, možda jednom uspijem), više i intenzivnije nego Avonovo rumenilo. Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.


4. 78 paleta - zadnje rumenilo. Isto breskvasto, samo svijetlije od prethodnog. I također ima puno zlatnih čestica u sebi. Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.


5. Slijedeće na redu je rumenilo koje sam dobila u koferčiću sa šminkom koje sam kupila u Mulleru (klik na link da vidite koferčić - Ulov iz Mullera). Prekrasno breskvasto-roza rumenilo, nisam ga imala još prilike potpuno isprobati, ali mislim da će mi biti jedno od dražih (bar što se nijanse tiče). Zlatne čestice u njemu su poput onih u Avonovom rumenilu (prvom navedenom, jel'), lijepe, suptilne. :) Swatch - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom.


6. Zadnje na redu je još jedno iz prethodno spomenutog koferčića iz Mullera. Samo što ja to ne bi nazvala rumenilom, nikad. Presvijetlo je. Moglo bi proći kao highlighter, ali ako ga se nanosi prstom u većoj količini, jer ako se nanosi kistom, uopće se ne vidi. Pogledajte i sami na swatchu - lijevo nanešeno prstom, desno blendano kistom (kao što rekoh, uopće se ne vidi). Ako uspijem uhvatiti na suncu, da se bar nešto vidi, stavim edit.


Evogac, to su moja rumenila. Koja rumenila su vama najdraža?


L  :*

Broj komentara: 6:

  1. Imam Soft Plum i u zadnje vrijeme ga koristim često :D Prava je jesenja nijansa za cure svijetle puti. Nažalost, mislim da se ta nijansa više ne prodaje, no to me toliko ne žalosti jer ja nisam ni približno dnu kao ti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da, prava jesenja :) Ne prodaje se više, sad su novi u katalogu. Tješi me što se sporo troši i što imam još jedno novo, novcato :) A kad ga potrošim, onda se bacam na neka nova rumenila :)

      Izbriši
  2. meni je ovo zadnje iz Mullera baš lijepo, čini mi se da bi lijepo izgledalo na mojoj (blijedoj ko kreč) koži =)
    i predivno mi je ovo prvo Avonovo... =)

    ja obožavam Essence rumenila (najviše ona iz limitiranih kolekcija, ta su najbolja), i Catrice rumenila =) Flormar je isto zakon =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporukama! :D Morat ću malo škicnuti Essence i Catrice (a Flormar moram prvo pronaći kod nas u Osijeku) :)

      Izbriši
  3. hmmm... ak nema Flormara, pogledaj Golden Rose (to ima u Portanovi, koliko znam?), oni isto imaju preeedivna kvalitetna rumenila, za male pare =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E daaa, GR gledam svaki put kad sam u Portanovi :D Morat ću si uzet jedan dan za švrljanje (i već vidim kako ću većinu vremena provesti kod GR kozmetike) :D

      Izbriši