Pretraži ovaj blog

subota, 28. prosinca 2013.

Recenzija: Models Own Colour Lip-Stix - Ravishing Red

Hello!

Danas vam pišem recenziju jedne "debeljuce" koju sam dobila na recenziranje od strane Click2Chic webshopa jer sam postala njihova ambasadorica ljepote, kao što sam već napisala u ovom postu.

Krenimo mi s ovom krasoticom :)



Tekstura ovog ruža je poput balzama, klizi po usnama, njeguje ih, ne isušuje, lijepo se mogu oblikovati linije usana, ma prava mala multi-tasking divota. :) I moram spomenuti da miriši (ne mogu dokučiti koji je točno miris, a najbolje što mogu opisati je da miriši poput mirišljavog sapuna) i da se taj miris malo zadržava i na usnama. Meni osobno miris ne smeta, ali znam da ima djevojaka/žena koje ne vole miris u dekorativnoj kozmetici.


Nijansa "debeljuce" je Ravishing Red, prekrasna, puna crvena boja u količini od 3,5 grama. Ovo malo stvorenje je izuzetno pigmentirano, iako se može laganim potezima dobiti i slabija boja. Na usnama traje par sati (editirat ću kad budem štopala :D ). Evo swatch na ruci, jedan ("pošteni") potez:


A na usnama izgleda ovako:


Meni je ovo prva "debeljuca" (pa je nažalost ne mogu usporediti s drugim brandovima) i osobno mi se izuzetno sviđa i jedva čekam da uhvatim priliku (čitaj: skupim malo novčića) da si naručim barem još dvije nijanse. :) Ima ukupno 8 dostupnih nijansi koje možete naručiti na Click2Chic webshopu (i paketić dobijete u roku od 2 dana, jedino što je dostava za narudžbe do 25eura=5 eura, od 25-50eura=3 eura, a za narudžbe iznad 50eura je dostava besplatna). Cijena jedne "debeljuce" je 5,95 eura (45,45 kuna). Evo kako izgledaju dostupne nijanse:

Preuzeto ovdje 

A swatchevi:

Preuzeto ovdje 

Ako želite vidjeti kako izgledaju na usnama, link je ovdje.

* Ovaj proizvod je ustupljen na recenziranje od strane Click2Chic-a, ali vas uvjeravam da je moje mišljenje potpuno objektivno.


L  :*


**EDIT: Naravno da sam se sjetila da imam slikicu usana izbliza... Nemojte zamjerit, blagdani su, ja sam k'o muha bez glave, stalno na 5 strana ;)


Broj komentara: 8:

  1. sviđaju mi se nijanse, a i pretpostavljam da su skroz ok proizvod :D fala ti na recenziji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su odlične nijanse, meni je odličan proizvod. :) Nema na čemu i drugi put ;)

      Izbriši
  2. Iznenađuje me pigmentacija, bas je super! Iako ova nijansa nikako nije za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je pigmentacija vrlo ugodno iznenadila i, iskreno rečeno, ja za sebe ne bih nikad izabrala ovako zdravo crvenu nijansu (više bih išla na nježnije, roze nijanse), ali mi se baš sviđa kako izgleda na meni :D

      Izbriši
  3. Dopada mi se kako izgleda na tvojim usnama, lijepo si uskladila look :) A evo, ne mogu izdvojiti samo jednu nijansu, sve su dobre. Jedino možda prva i nije baš kako ja volim dok su ostale wow :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :* Što više gledam ostale nijanse, sve više mi se nijansi sviđa :D Prva je presvijetla, ali bi možda s nekim tamnijim ružem u kombinaciji bila dobra :D

      Izbriši
  4. Stvarno odlična pigmentacija za debeljucu! Super je, sviđa mi se!

    OdgovoriIzbriši