Pretraži ovaj blog

utorak, 28. siječnja 2014.

Lazy Day #1

Pozdrav ljepotice!

Nekako u zadnje vrijeme nemam inspiracije za pisanje, nemojte mi zamjeriti. Družim se sa svojom dječicom, spremuckam, brisuckam, muž dođe s posla i onda mi se ništa više ne da. :/ Vjerujem da i vi imate takvih dana (ja ih imam malo više u zadnje vrijeme, ali uskoro će se to promijeniti). :) Zato sam odlučila krenuti s ovakvim postovima. :)

Švrljam ja danas po Facebooku (a šta ću drugo, jel') i naiđem na stranicu Donne Hay (LINK), jedne prekrasne kuharice. Prije sam gledala njezinu emisiju na 24Kitchen i uvijek su mi se sviđali njezini recepti. A danas mi je za oko zapela ova slika:

Slika preuzeta OVDJE 


Prekrasne palačinkice, maline, med, jogurt... Jedan diiiiivan doručak. I onda sam primijetila LINK za njezinu stranicu, na kojoj se nalaze i RECEPTI! :D Ajme meni majko mila, I have died and gone to Heaven! :D Žena ima preeeedobre recepte, a slike su toliko dobre da bi ih pojela! Ali stvarno! Pa zar vam ne dođe da pojedete sliku kao što je ova gore? ;)

I kako to obično biva, krenem ja pinnati recepte na Pinterest. :) I onda naiđem na još dobrih recepata i ogladnim... :D Pojedem nešto nabrzak (jer, let's face it, danas sam prelijena da si napravim nešto tako cool i famozno kao što to radi Donna) i krenem švrljat po Pinterestu (away from food, naravno). I ne bi ja bila ja da ne naiđem na neki makeup koji mi se sviđa. Kao na primjer ovaj:

Slika preuzeta OVDJE 

I sad bi da je ljeto jer me ovaj look asocira na tople, sunčane, ljetne dane. Ubija me ova hladnoća i snijeg koji nikako da se otopi... :S Look mi je prekrasan, not too much, baš taman. Naravno da onda krenem maštati o šminkici i nanošenju iste, što me dovodi do jučer pročitanog posta kod prelijepe Makeup Ner(e)d o eBay kistovima koje je kupila. Ček it aut, obavezno. Što me naravno dovodi do zaključka da bi si uskoro mogla i ja naručiti slične kistove. Samo što bih ja crne, ovakve:

Slika preuzeta OVDJE 

Bliži mi se uskoro rođendan, možda i bude nešto od moje želje, hehehehe. :D No dosta o mojem random brbljanju. Ajmo se malo opustiti uz jednu veselu pjesmicu koja mi je zadnjih dana u ušima, da bar malo razbijemo lijenost...


Što vi radite kad vas "napadne" lazy day? :D


L  :*

2 komentara:

  1. Palacinke izgledaju vrhunskii :D
    Slucajno sam zalutala na tvoj blog, imas li Fb stranicu, voljela bih i dalje citati tvoje clanke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Savršeno izgledaju palačinkice :D Baš mi je drago da ti se sviđa moj blog :) Imam FB stranicu, evo link: https://www.facebook.com/lelali.mama
      :*

      Izbriši