Pretraži ovaj blog

četvrtak, 2. siječnja 2014.

Nova lista želja - Real Techniques by Samantha Chapman

Pozdrav ljepotice i sve najbolje vam želim svima za Novu 2014.-u godinu!

Mislim da bi prigodno bilo početi ovu godinu s listom želja (u mom slučaju, bit će ih par, da ih imam sve na okupu). Prva lista želja će biti o Real Techniques kistovima. :)

Prošle, 2013.-e godine sam odlučila (i počela) pisati ovaj blog (i jaaaaaaaako sam sretna i zadovoljna s tom odlukom) i druga lista želja koju sam napisala je bila o RT kistovima jer nijedan nisam imala, a baš su mi se svidjeli. Ako želite vidjeti taj post - KLIK ovdje. ;)

Na toj listi su se našla tri seta - Core, Starter i Travel. Osim setova, našli su se još i pojedinačni kistovi - Expert Face, Blush, Stippling, Kabuki i Setting kist. Imala sam sreću i u moje ruke je stiglo par kistova i jedan set - Expert Face, Blush i Stippling kistovi te Starter set. Na slici ispod se nalaze slikice setova i pojedinačnih kistova koji se nalaze u prvoj listi želja, a na svakome koji se nalazi u mojim rukama sam stavila roza srce. :)



O kistovima koje imam mogu vam samo reći da su divni, divni, preeeeedivni. :D Posebno ću ih recenzirati drugom prilikom, da vas ne zagnjavim danas s predugačkim postom. ;)

Bacimo se sad na novu listu želja ovih božanstvenih kistova. :) Jedino što ostaje na listi od prije je Kabuki kist (zadnji u donjem redu na slici gore). Ajmo dalje...
S obzirom da je Sam izbacila još neke novitete u RT familiji, moja lista želja se malkice promijenila. Trenutno sam odustala od Core i Travel seta (pišem "trenutno" jer se nikad ne zna :D ), kao i Setting kista. Možda ćete se pitati zašto, a objašnjenje se krije u novome setu što je Sam napravila, a to je Sam's Picks.

Slika preuzeta OVDJE 

U ovom setu se nalazi 6 kistova, a neki od njih se nalaze u prijašnjim setovima a neke se može zasebno kupiti. Kistovi redom (s lijeva na desno) idu ovako: Multi-task brush (nalazi se inače u Travel Essentials setu), Setting brush (zaseban kist), Buffing brush (nalazi se u Core setu), Pointed foundation brush (također iz Core seta), Essential crease brush (ovaj kist je ekskluzivan i nalazi se isključivo u ovome setu), Fine liner brush (zaseban kist).

Zbog ovog seta mislim da mi se ne isplati uzimati još i Travel i Core set (iako me Core set još uvijek "zove" zbog Contour i Detailer kistova...). Ali još ću doooobro razmislit, jer ovi kistovi su stvarno odlični i mislim da od viška glava ne boli... :D

Još jedan kist koji se polako ušuljao na ovu listu je ogromni i veličanstveni Powder brush.

Slika preuzeta OVDJE 

Shvatila sam da nemam nijedan odgovarajući veliki kist za nanošenje pudera u prahu ili u kamenu za fiksiranje. Pa je odluka pala na ovaj. :) Vjerujem da će biti odličan kao i svi ostali. :D

RT kistove možete pregledati na njihovoj službenoj stranici Real Techniques gdje se uz svaki zaseban kist ili set nalazi i video tutorial kako ih možete koristiti. Možete ih pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ako ih želite kupiti, to ćete morati napraviti on-line jer ih kod nas u Hrvatskoj nema za kupiti "u živo". Ima ih za naručiti na Pink Panda web shopu, feelunique.comHQ Hairlookfantastic.com, i stranice s koje sam ih ja naručivala jer su definitivno najpovoljniji - iHerb.

Evogac, stigli mi do kraja prvog posta u 2014. godini! Jeeeeeej! Hvala vam svima što me čitate i pratite, nadam se da ćete to nastaviti i u ovoj novoj godini!

Šaljem vam puno pusa i lijepih želja! :* <3

L  :*

Broj komentara: 6:

  1. stvarno su neodoljivi, puno su mi draži od sigminih. ja imam ova 3 seta ali ću kupiti i ostale pa makar sadržavali kistove koje već imam. :-) mislim da se više ne bih znala našminkati prstima :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma garant ću i ja kupit ostale, kistova nikad dosta, ali se zasad suzdržavam :D Ja se ne sjećam kad sam se zadnji put prstima šminkala :D :D :D

      Izbriši
  2. Neodoljivi su, i ja bih :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toplo ih preporučujem i držim fige da se nađu i u tvojim rukama što prije! ;)

      Izbriši
  3. I ja bih Sam's picks :)
    Nadam se da ćeš ih što prije sve poskidati s liste želja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se i ja! Visim cijelo vrijeme na iHerbu, snajpam Sam's Picks da ih ne bi slučajno rasprodali kad budu opet "in stock"... :D

      Izbriši