Pretraži ovaj blog

srijeda, 15. siječnja 2014.

Wishlist - Illamasqua, ArtDeco, NYX

Pozdrav ljepotice!

Danas sam odlučila pisati o listi želja proizvoda koji su mi dostupni ovako "u živo" za kupiti. :) Illamasqua i Artdeco mogu naći u Mulleru, a NYX se prodaje kod nas u Osijeku u trgovini Danijel Cosmetics u Esseker Centru. Namjerno sam njih izdvojila jer su kvalitetni proizvodi, vrlo hvaljeni. Nisam htjela nabrajati Essence, Catrice i ostale, cjenovno niže brandove. Toga se uvijek nađe. ;)
Naglašavam da su slike preuzete s drugih blogova, navedeno je s kojih i link je ispod svake slike (nadam se da mi krasne žene s tih blogova neće zamjeriti, kad su im blogovi i slike fenomenalni) :D


1. Illamasqua

Kod Illamasque me oduševljavaju njihovi kremasti pigmenti Androgen i Emerge. Androgen sam prvi puta vidjela kod youtube blogerice Shaaanxo u jednom videu (KLIK) gdje ga je koristila i na obrazima i na kapcima i na usnama. Oduševljenje puta 3! :D A onda sam vidjela recenziju i kod Blanke na njenom blogu Anatomy od Beauty (ili variolavera) (KLIK) i znala sam da je to proizvod kojeg želim, jaaaaaako. :D

Kremasti pigment Androgen - slika preuzeta OVDJE 


Drugi kremasti pigment je Emerge. Recenziju možete pogledati opet kod Blanke na blogu (KLIK) ili na blogu Beauty and Mess (KLIK).

Kremasti pigment Emerge - slika preuzeta OVDJE 

Od Illamasquae mi se još sviđaju i njihovi tekući puderi, kremasta i obična rumenila, kao i ruž Scandal kojeg možete vidjeti opet na Beauty and Mess (KLIK). Zapravo sve možete vidjeti na Beauty and Mess ili Anatomy of Beauty blogovima (predivni blogovi, predivne žene, ako se niste susreli s njima do sad, šta čekate?), samo utipkate na njihovim blogovima u tražilicu Illamasqua. ;)


2. Artdeco

Kod Artdeco-a mi se jaaaaako sviđaju njihove ogromne magnetne kutije u koje možete staviti njihova sjenila, rumenila ili kamuflaže, ma zapravo što god poželite. :)

Magnum Beauty Box - slika preuzeta OVDJE 

A u te kutije (jer ih želim više od jedne, a vidjet ćete sad i zašto) želim posložiti i neke njihove proizvode, jel' :) Prvo, rumenila. Prekrasna, predivna, preslatka - rumenila. :D Klik na link ispod slike koja vodi na prekrasnu recenziju i swatcheve ovih rumenila (opet na blogu Beauty and Mess, hehehe). ;)

Rumenila - slika preuzeta OVDJE 

Drugo što želim posložiti u kutije us Artdeco kamuflaže. Opet klik na link ispod slike za detalje. ;)

Camouflage Cream - slika preuzeta OVDJE 

I zadnje što želim složiti u te prekokrasne kutije su Artdeco sjenila za oči (klik na link ispod slike). Pripremite se za raj...

Sjenila - slika preuzeta OVDJE 

To je zasad to od Artdeco-a. Ajmo dalje. :D


3. NYX

U moj lijepi Osijek nam je stigla NYX kozmetika :D Bravo za Danijel Cosmetics, nadam se da će NYX dugo, dugo ostati na njihovim policama. :)

Prvo što želim su njihovi Soft Matte Lip Creams. Na slici dolje možete vidjeti prekrasne nijanse. Toliko su mi lijepe da ih poželim skupiti sve, kao pokemone. :D

Slika preuzeta OVDJE 

Drugo su Xtreme Lip Creams, slično kao gore navedeni, samo nisu mat. :) Na slici možete vidjeti nijanse, a ako želite vidjeti kako izgledaju izbliza na usnama, klik OVDJE.

Slika preuzeta OVDJE  

Treće su njihova Butter Gloss sjajila. Sjajila koja morate imati. :)
Butter Gloss sjajila - slika preuzeta OVDJE 

Naša predivna Le Makeup Freak je napisala recenziju na svome blogu koju možete pročitati i pogledati OVDJE.

Još od NYX-a bih htjela njihovu Jumbo olovku u nijansi Milk (čisto bijela, da pojača boju sjenila na kapcima) i njihova kremasta rumenila koja su mi apsolutno prekrasna.

Slika preuzeta OVDJE 

To bi bilo to zasad od ova tri imena. Zasad je ovo sve što želim od njih, ali nikad se ne zna u kojem smjeru će me želje prema šminkici odvesti... ;)

Koristite li vi koje od ovih proizvoda? Kako vam se sviđaju?


L  :*

Broj komentara: 6:

  1. Lijepa listica želja. I samoj su mi ArtDeco i Butter Gloss na wish listi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Ma čim bude prilike uzimam od svega po jedno :D

      Izbriši
  2. Odlična ti je WL :D I ja si želim nekoliko NYXovih lip creamova:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Ma kad tad će ti lip creamovi doći u naše ruke, samo je pitanje vremena :D

      Izbriši
  3. Odlična wish lista! Osvojila si Liebster nagradu kod mene na blogu pa javi kad odgovoriš <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Morat ću ovih dana konačno napraviti post za Liebster nagradu :D

      Izbriši