Pretraži ovaj blog

petak, 7. lipnja 2013.

MUA Heaven and Earth Eyeshadow Palette - Recenzija

Dobar dan, prekrasni ljudi! :)

Znam, zabušavam zadnjih dana, ali nemojte mi zamjerit - vrijeme je užasno i baš mi se ništa ne da. Jedva čekam sunceeeeeeee! :)

Danas vam pišem recenziju jedne prekokrasne paletice sjenila - MUA Heaven and Earth. Paleta dolazi u čvrstom, plastičnom, crnom pakiranju, a na poklopcu ima proziran dio kroz kojeg se mogu vidjeti nijanse sjenila. Dosta se teško otvara, što je plus jer sam onda sigurna da mi se paleta neće otvoriti u torbi i oštetiti se ili zamuljati sve što može. :)


Ovu ljepoticu možete naručiti online preko MUA Makeup Academy stranice za 4 funte (cca 35kn). Shipping je oko 5 funti (cca 45kn). Što mislim da je super povoljno (naravno da bi bilo još bolje da je shipping manji ili čak besplatan). :D


U paleti se nalazi 12 prekrasnih zemljanih i neutralnih nijansi. Paleta dolazi s klasičnim, dvostranim spužvastim aplikatorom (kojeg, naravno, ne koristim). Količina je 9,6 grama.


Što MUA kaže o ovoj paleti:
A beautiful collection of eyeshadows that will enhance your eyes to give the perfect natural look.





Nijanse su stvarno predivne, svilenkaste, lako se nanose i blendaju. Mogućnosti kreiranja makeup look-ova su praktički beskrajne s ovom paletom. :) Od laganog, prirodnog preko malo jačeg dnevnog do predivnog noćnog looka. S Avonovom bazom (link) mi ova sjenila izdrže jaaaako dugo (cca 10 sati, možda i duže, ali sam skinula makeup nakon 10 sati). Evo i swatchevi koji su nanešeni spužvastim aplikatorom (iz palete):

(prirodno svjetlo - oblačno, bez sunca)

(umjetno svjetlo - blic fotića)

Sastojci: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Metyl Paraben, Propylparaben, CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77007, CI77742, CI77510.



Ja sam prezadovoljna s paletom i toplo preporučam. :)
Ocjena: 5/5.

Koristite li vi palete sjenila? Koja vam je najdraža?

Lelali  :*

4 komentara:

  1. paleta je prekrasna. imam i ja jednu njihovu,koja je katastrofa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih imam 9, još ih nisam sve detaljno isprobala. Nadam se da će mi sve biti dobre, da neće biti neka loša zalutala :)

      Izbriši