Pretraži ovaj blog

srijeda, 14. kolovoza 2013.

Bol u srcu mom...

Pozdrav ljepotice...

Nesreća nezamisliva mi se dogodila, srce mi se slomilo... Prošlo je 2 dana otkad mi se dogodilo ovo:




Moja divna MUA Undressed paleta... Ispala i razbila se. :'( Tamne nijanse se pomiješale sa svijetlima, ne znam kako ću ih razdvojit, a da pola ne bacim. :( Ali nekako ću pokušati napraviti DIY popravka s alkoholom uskoro (čim se dokopam alkohola). Sve ću poslikat da vidite proces i krajnji rezultat. Moram ju spasit, nadam se da ću uspjet.


Jel' se vama dogodilo nekad nešto ovakvo (ne daj Bože)? Jeste kad popravljali sjenilo/rumenilo s alkoholom?

Lelali  :*

Broj komentara: 18:

  1. Meni se to dogodilo sa Sleekovom Oh! So Special paletom :( Na svu sreću, samo se jedno sjenilo razbilo i sanirala sam ga nekako.. Sredno s ovim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sva sreća pa je samo jedno, drago mi je da si uspjela ;)

      Izbriši
  2. pobogu, koliko cvileža nad paletom od 3 funte....calm down, ima i puno gorih stvari u životu, vjeruj mi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima gorih stvari, ne kažem da nema ;) Ali kad nemaš 3 funte i još 5 za poštarinu, a ovo je bio poklon od muža, mislim da smijem malo cvilit :)

      Izbriši
    2. Ajoj, nekako mi ovaj komentar nije "sjeo" iz razloga sto smatram da je Lidija iskoristila ovo iskustvo kako bi napravila koristan post. Nekako mi je previse za to reci da netko "cvili": Uostalom, takav odnos prema komadu kozmetike svako moze imati, neovisno o novcanoj vrijednosti samog proizvoda. Naprosto nam neke stvarcice vise prirastu srcu od drugih i cijena nema veze sa tim. Meni se post dopao.

      Izbriši
    3. Hvala ti Selma :*
      Eto, nikad prije mi se nije takvo što dogodilo, a sentimentalno sam vezana uz paletu jer je poklon od muža pa me zanimalo ima li netko iskustva u popravljanju sjenila/rumenila s alkoholom, jer namjeravam to napraviti s ovom paletom i slikama zabilježiti pa su sva iskustva dobrodošla :)

      Izbriši
    4. pa ok, svakoj se od nas dogodilo da nam se razbije neki komad šminke, i normalno da nam je žao, bilo to skupo ili jeftino, netko će u toj situaciji samo bacit taj komad u smeće, netko će ga pokušat "sanirat" i eventualno podijelit svoje iskustvo....al baš pisati "Bol u srcu mom", "nesreća nezamisliva", "tragedija" itd. je po mom mišljenju i dalje malo pretjerano...pa nije ti nitko umro....sori

      Izbriši
    5. Ok, nekome se neće svidjeti kako pišem (kao tebi), a nekome neće smetati, al' dobro, sad znam za ubuduće. Ja sam napisala kako se osjećam, jer me stvarno boli i jaaaaaaako mi je žao, jer se razbilo u milijun komadića i sve ispremiješalo da nisam u tom trenu znala što ću i kako ću. Post je takav kakav je, mijenjati ga neću jer se nekome ne sviđa, ali ubuduće neću, eto, "pretjerivati". Uzet ću to za "lekciju naučenu".

      Izbriši
  3. A jooooj, baš mi je žao. Dogodilo mi se par puta, s rumenilom i brow kit- sjenilima. Ali sam uspješno sredila s alkoholom!

    Sretno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad mi je malo lakše :) Drago mi je da metoda s alkoholom pali :D Hvala! :*

      Izbriši
  4. Ajoj :( sretno s popravkom! Ja sam jednom probala s nekim starijim sjenilom i uspjelo je, nadam se da bude i tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hey :) Imala sam istu situaciju kao i ti ,tek što sam kupila MAC rumenilo, idući dan mi je palo i rasulo se u tisuću komadića, bilo me je strah otvoriti ga :O No ipak sam odlučila spasiti koliko se spasiti da i - uspjela :D Uz pomoć alkohola, rumenilo se ponovno sjedinilo ( samo moraš paziti da ravnomjerno utapkaš i da nemaš praznina kako se ne bi opet razdvojilo ) A sto se tiče razdvajanja...hm...uzmi neku supernježnu cetkicu za sjenilo ( ili fan četkicu ) i lagano otkloni boje koje su rasute na drugom sjenilu , samo vrhom četkice, a ako su komadi u pitanju probaj ih zahvatiti papirom ili tankim kartončićem odozdo i vrati na mjesto ( meni je uspjelo kada mi se razbila paleta:) )
    Eto , nadam se da sam ti pomogla :) Inače uvijek ona stvarčica u koferu koja je najomiljenija i na koju najviše paziš, razbije se , ispadne i sl :(.
    Puno sreće Lelali ! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se jos nije desilo da mi je pukla senka ili nesto tako...Meni pre se odvali poklopac ili naprsne kutija, ali proizvod sam uvek ostane citav. E sad kada sam rekla jos cu da se ureknem. Pu pu! :P Srecno sa eksperimentisanjem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nećeš se ureknit :) Držite fige, sutra ili preksutra slijedi eksperimet :)

      Izbriši
  7. Meni je svaki komad kozmetike kojeg posjedujem dragocjen, tako da mi nikako ne bi bilo svejedno da se ovakvo što dogodi! Stoga, razumijem zašto te "zabolilo" što ti se paleta raspala. Moj savjet je da sve dijelice sjenila odvojis posebno, očistiš ostatak i onda svako razbijeno sjenilo posebno smrviš i sredis alkoholom. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sređeno, bit će post danas ;) I hvala na savjetu :*

      Izbriši