Pretraži ovaj blog

subota, 10. kolovoza 2013.

Moji tekući puderi

Dobro jutro dame moje! ;)

U zadnje vrijeme sam vidjela hrpu postova s rumenilima pa vas nisam htjela udavit s još jednim postom o njima (to ćemo drugi put) pa sam vam odlučila pokazati svoje tekuće pudere. :)

Pa krenimo :) Evogac, ovo je moja mala kolekcija:




1. Avon Color Trend Fresh Face Oil-Free Foundation u nijansi Ivory Beige

 


Iskreno rečeno, ovaj puder nimalo ne volim. Rijetko posežem za njim i kad ga odlučim koristiti to je samo zato da ga potrošim (ne volim bacati proizvode, makar stajali dugo; bacim ih jedino ako se pokvare). Stalno mi curi proizvod u čep i čim ga otvorim, on počne ići van. Osim toga, nijansa je jako svijetla (čak i za mene, koja sam bijela k'o sir). Kad ga stavim na lice izgledam kao duh. I teško se blenda, vodenast je, vidi se na licu. Nisam sigurna hoću li ga potrošiti do kraja ili će završiti u smeću, ali jedno znam - ne kupujem više Color Trend pudere iz Avona.

 

2. Oriflame VeryMe Smoothie Foundation u nijansi Porcelain

 

Još jedan svijetli puder, opet malo presvijetal za mene. Malo draži od onoga gore, ali ne dovoljno drag da bi ga kupila opet. Nemam nekih loših riječi za reći, ali nemam ni lijepih. Onako, neutralno. Nije me zadivio, nije me previše ni razočarao. Ali neće se više naći u mojoj kolekciji, ima boljih.

 

3. Oriflame Matte Control Foundation u nijansi Natural Ivory

 

Ovo je moj najtamniji puder. Dugo ga nisam koristila jer čekam da me sunce obasja, da poprimim malo boje barem u licu, da ga mogu koristit. Meni osobno, ovo je super puder. Puuuuno draži nego dva gore navedena. Kad se potroši, možda dođe opet na red za kupovinu (ako ne naiđe neki drugi). :)

 

4. Avon Calming Effects tekući puder u nijansi Nude

 

Znate kad vam određeni proizvod baš paše da možete slobodno reći: "To je to"? E pa meni je ovaj puder TO. Nijansa savršena, ne izaziva iritacije, ima pumpicu za precizno doziranje, sjeda na lice odlično, uopće se ne vidi da ga imam, a prekrije super (iako nemam nekih velikih nepravilnosti na licu za prekrivanje, a i ako se nađe koja veća, posežem za korektorom). Moj najdraži puder kojeg ću kupovati zauvijek. :D <3

 

Eto, to su moji puderčići :) Imate li vi koji od ovih pudera? Koje inače koristite pudere?

Lelali  :*

Broj komentara: 16:

  1. Mene taj Avon Callming effects dugo kopka da kupim ali i pretpostavljala sam da nema jako prekrivanje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam u planu uskoro napraviti jedan look prije i poslije pa ću koristiti taj puder, da se vidi koliko je prekrivanje. Prati kroz par dana, bit će ;)

      Izbriši
    2. i mene je, ali iskreno nije ti ništa posebno. ono nije loš da se razumijemo, ali nije ni tak fenomenalan. ja go koristim u kombinaciji s jednim mf puderom jer ako bi ga samog koristila nekako mi brzo klizne, a prekrivanje nije baš.

      Izbriši
    3. Kako ja nemam zahtjevnu kožu i ne treba mi neko posebno prekrivanje, onda mi baš odgovara. Ako se želi bolje prekrivanje, svakako da ima boljih pudera u tome ;)

      Izbriši
  2. Imam i ja Avon Calming Effects puder i obožavam ga. Ove ostale nisam isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ostale ni ne moraš probat :D Calming Effects mislim da je najkvalitetniji od svih gore u postu navedenih ;)

      Izbriši
  3. Propabala sam sve ove i nijednim nisam zadovoljna :/
    Još ja nemam zahtjevnu kožu, ali bolje je za te pare uzeti Rimmel ili Catrice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka koža je drugačija i drugačije reagira na različite proizvode. Vjerujem da svakako ima boljih pudera od ovih koje ja imam, a zasada sam zadovoljna (bar s jednim, heheheh). :) Koji od Rimmela ili Catrice preporučuješ?

      Izbriši
  4. super. drago mije da si nasla puder koji ti odgovara. meni je kupovina udera ravna noćnoj mori :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se veselim svakoj kupovini :D Nema noćnih mora kod mene (samo kad nešto ne mogu kupit, hehehe) :D

      Izbriši
  5. moja mama koristi taj hvaljeni calming effects godinama, on joj je najbolji od svih koje je ikad imala i uvijek mu se vraća, ali meni je užasan. nikako ga ne mogu fino utrljati, kao da "sjedi" na koži, primjeti se iz aviona, a ni prekrivanje mu nije za pohvalu :) dakle, svaka je koža drugačija. zato mi je rimmel lasting finish savršen, kao i bourjois healthy mix. :) kupovati ću ih dok se budu proizvodili, pogotovo rimmel, jer za te novce je nemoguće naći bolji puder

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš to, nekome će nešto super odgovarati, nekome neće. :) Svatko si nađe nešto što mu najbolje paše. :)
      Znači Rimmel lasting finish i Burjois healthy mix idu na moju listu želja :D

      Izbriši
  6. Ja nikada nisam kupovala pudere preko kataloga, jednom sam probala korektor i omanula boju. :) Dok ja to ne vidim nema pazara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam znala da je dobar, jer je seka imala davnih dana. A i meni je teško kupovati preko kataloga, nikad nisu iste nijanse u katalogu i uživo, na koži. Ovo je slučajno ispalo da mi je Avon Calming Effects savršena nijansa :D

      Izbriši
  7. Avon Calming Effects sam imala i stvarno je odličan! Potrošila sam dvije bočice ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja si već razmišljam kako ću naručit opet, a imam još pola bočice :D

      Izbriši