Pretraži ovaj blog

četvrtak, 1. kolovoza 2013.

Stigao MUA paketić! :)

Kakav diiiiivan dan! :) Probudila sam se super raspoložena, kao da sam znala da će mi danas doći moj paketić od MUA :) Stigao je za 10-ak dana. A način na koji je došao je presmiješan! :D

Otišla ja u kuhinju po čašu vode, dječica ljenčare u dnevnoj sobi, gledaju crtiće. Kad odjednom viče meni moja curica: Mamaaa, mamaaa, vidiiiii! :D Dođem ja odmah u sobu i pokazuje ona meni prema prozoru. Kad ja pogledam malo bolje, a ono moj poštar meni kroz prozor, na radijator stavio paketić XD




Toliko mi je stvari donio već da je sad počeo samo ubacivat kroz prozor XD
Odmah sam ja to raskopala :D Kad sam otvorila kutiju, unutra su u puno pucketavog materijala bili zamotani moji proizvodi. :D I sad slijedi puuuuunoooo slika :D


Prvo vam predstavljam svoj prvi primer za lice - FashionistA Fashion Secret Mattifying Primer - Immaculate Finish. Količina je 35 ml. Sastojke možete vidjeti na slici, dolje desno.


 

Primer dolazi ovako kako ga vidite, bez kutijice. Kada se otvori, možete vidjeti zaštitnu foliju na otvoru. Otvor je dosta velik, ali se može lijepo dozirati. Primer je proziran, gelaste strukture. Kad se izblenda, koža bude predivno svilena na dodir. Kad ga detaljno isprobam, bude i detaljna recenzija. ;) 

  





Slijedeći na redu je FashionistA Double Take Long-Wear Lipstick u nijansi 2, tj. Natural Pink. Za razliku od primera, ruž dolazi u kartonskoj, crnoj kutijici. Količina je 2 g, a sastojke možete vidjeti na slici, dolje desno. 


 

Ruž se nalazi u crvenoj, sjajnoj, klasičnoj kutijici za ruž. Predivne je, malo tamnije roza boje nego što su moje usne. Savršeno klizi po usnama, kremast, dugo traje (preživio je moj doručak i čašu mineralne) :D I još uvijek se drži na usnama! :) Bit će uskoro neki look s ovim ružem i detaljnija recenzija. ;)


 

 

I zadnje je još jedan ruž iz iste kolekcije FashinistA Double Take Long-Wear Lipstick u nijansi 9, tj. Atomic Tangerine. I ovaj ruž dolazi u kartonskoj, crnoj kutijici. Količina je isto 2 g, a sastojke možete vidjeti na slici, dolje desno (malo se razlikuju od sastojaka gore navedenog ruža).  

 

Također kutijica kao i gore navedena. Preprepredivna svijetla, koraljno-ružičasta nijansa. U ove ruževe sam se zaljubila 2 puta. Prvi put kad sam ih ugledala na slikama i drugi put kad su konačno došli u moje ruke. :D Bit će i s ovim ružem jedan look i recenzija (jedna recenzija za oba ruža s dva look-a) :D

 

 

Ja sam oduševljena i jedva čekam da ih detaljno isprobam. :D U živo su još ljepši, ne mogu slikama uhvatiti prave nijanse, zato će biti look-ovi, možda onda bude bolje. ;) 

Jeste li vi ugrabili što na MUA half-price summer sale?

Lelali  :*

Broj komentara: 6:

  1. Meni je danas stiglo 15 paketića, ne smijem više poštara u oči pogledati.

    Inače imam mnogo MUA stvari, ali nisam probala ništa od ove Fashionista kolekcije. Ako može uradi recenziju primera, to me baš interesuje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheheheh, blago tebi, da je meni 15 paketića... :D Ja imam palete sjenila i set za obrve, a ovo mi je prvo od Fashioniste i bit će recenzija primera kroz par dana. Htjela bih ga probati na više načina pa će mi trebati par dana za to ;)

      Izbriši
  2. grrr zbog ovog posta sam odmah otišla na njihove stranice i OBA stvaila u košaricu... uz još nekolicinu stvarčica LOOL

    i jedva čekam neki look s 2. ružem, ovaj s natural pink nijansom je odličan, nijansa je baš po mom guštu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Naaaravno, ne možeš si pomoći jel' da? :D Takva sam i ja kad dođem na njihovu stranicu :D

      Bit će uskoro i look s drugim ružem ;)

      Izbriši