Pretraži ovaj blog

nedjelja, 17. studenoga 2013.

Novi favorit: Avon ideal flawless matte mousse foundation

Hello! ;)

Kao što sam naziv kaže, Avon ideal flawless matte mousse foundation (iliti matirajuća podloga u pjeni - kako piše na kutijici) je moj novi favorit u kategoriji pudera. Ovo mi je prvi pjenasti puder i oduševljena sam! :D



Pakiranje je klasično - crna, elegantna kutijica na kojoj piše sve i svašta - sastojci, količina, nijansa i sl. (što možete vidjeti na slici ispod).


Kad se kutijica otvori, vidi se pakiranje s mjehurićima, da se posudica, koja je od stakla, ne bi oštetila. Poklopac je crni, plastični, na zavrtanje. Meni osobno je ovakvo pakiranje vrlo elegantno i praktično. Dovoljno čvrsto da se ne otvori, ako ga nosite sa sobom.


Nijansa koju sam odabrala, vodeći se time da su im nijanse među različitim puderima slične, je Nude. I odgovara mi odlično! :) Prije sam koristila Avonov calming effects tekući puder u nijansi Nude, koji mi je odgovarao savršeno, pa sam se tako odlučila i na ovu Nude nijansu. I ne bi ja bila ja da nisam odmah zaronila prst u posudicu, prije slikanja... :D


Tekstura pudera je baš kako i piše - pjenasta. Vuče na suho, jer je matirajući puder, što je logično. Ja ga nanosim s Real Techniques expert face kistom i savršeno se stapa s kožom. Uopće ga ne osjetim na licu, vrlo ugodan za nositi. Lijepo izjednači ten, prekrivanje je lagano do srednje. Naravno da će vam za veće nepravilnosti na licu trebati korektor, što je meni sasvim ok, jer nemam posebno zahtjevnu i problematičnu kožu. Evo malo i izbliza:


Meni je ovaj puder zamijenio sve ostale koje trenutno imam. :) Potrebno je još malo testiranja da bih vas obavijestila o dugotrajnosti i matirajućem efektu, pa ćete o ovome puderu uskoro opet čitati... :)
P.S. Bit će jedna slika before i after s ovim puderom uskoro... ;)

Avon proizvode možete naručiti kod Avon dama, preko kataloga - online katalog. U trenutnom katalogu je 41kn što mislim da je odlična cijena. :) Kad ga potrošim, kupujem opet. :)

Koristite li vi pjenaste pudere? Koje?

L  :*

4 komentara:

  1. Nisam probala, ali meni ovakvi puderi i inače ne odgovaraju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje lice je totalno nezahtjevno (hvala Bogu), osim što je masnjikavo u zadnje vrijeme, zato uzimam matirajuće pudere. A i da je puder loš, vjerojatno ne bi to ni znala jer bi se odlično skompao s mojim licem :D

      Izbriši