Pretraži ovaj blog

utorak, 1. listopada 2013.

Moje olovke za usne

Pozdrav ljepotice!

Iako je tmuran dan, baš za truljavljenje, ljenčarenje i odmaranje, ja sam odlučila pokazati vam svoje olovkice za usne (ilitiga liplinere). Fino sam ih poslikala, swatchala i nanijela svaku posebno na usne da vidite kako izgledaju na usnama. Pošto je vrijeme tako nikakvo, nisam sigurna jel' se baš nijanse vide dobro, odnosno jesu li realne, ali ću vam ih svejedno pokazati. ;)

Imam sveukupno 4 olovke za usta, dvije Essence i dvije Look By Bipa. Krenimo mi od Essence-a...

1. Essence lipliner u nijansi 06 Satin Mauve. Da vas ne zbombardiram s 500 slika da morate scrollati do iznemoglost, napravila sam lijepi kolažić, a slikica na usnama je zasebno. ;)


Ovo je prva olovka za usta koju sam kupila i u početku nisam bila oduševljena. Htjela sam nude, ali nije bilo pa sam zgrabila ovu. Ali moram priznati da mi prirasta srcu... :) Prekrasna mauve nijansa (ne znam ju opisati drugačije, baš je mauve). :) Na usnama izgleda ovako:


2. Essence lipliner u nijansi 11 In The Nude. Ovo je druga olovkica koja mi je došla pod ruku (ona koju sam prvu  htjela, ali je nije bilo, jel') :) Kolažić slijedi:


Prava nude nijansa, ni presvijetla ni pretamna, onako taman. Što više reći osim da bi je svatko trebao imati. :) Slikica na usnama:


Iduće na redu su Look By Bipa olovke. :)
3. Look By  Bipa lipliner u nijansi 11 Peach. Ovu olovkicu sam zgrabila u Bipi za akciju 2+1 gratis, skupa s idućom olovkicom i jednom maskarom.


Prekrasna breskvasta nude nijansa. Malkice svijetlija od Essenceove In The Nude olovke (iako se na swatchu to ne bi reklo - taman je neki gadni oblak naišao - DAMN YOU WEATHER!). Trenutno moj favorit. :) Na usnama:


4. Look By Bipa lipliner u nijansi 9 Bonbon. Mnogo hvaljena roza olovka. :)


Predivna, intenzivna roza nijansa. Moram se malo naviknut na ovako intenzivne nijanse, trenutno sam ovisnik o nude nijansama, ali me baš ovako jarke boje privlače u zadnje vrijeme. :D Što reći...žena... :D



Moje usne su dosta suhe i kad sam nanosila olovke puno su bolje klizili kad sam imala tanki, tanki sloj labela (u mom slučaju mog DIY sjajila). Kad sam ih probala staviti bez ičega, na suha usta, teško su se nanosile. Inače, ja prezadovoljna svim olovkicama. :)

Imate li vi ovakve olovkice? Koje su vama najdraže?


L  :*

Broj komentara: 6:

  1. Imam jednu Look by Bipa u nijansi 5 orchid. Lijepa tamno crvena. To mi je dečko birao. Ponudila sam mu tri na izbor. Tu 5 orchid, ovu gore spomenutu 9 bonbon i jos jednu ali nisam sigurna koju. Rekao mi je: "Ovu rozu nikako. Vrati ju na policu." I izabrao je onu koja mi je bila najljepsa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehehehe, kako dečki znaju :D Da se mog muža pita, vjerojatno bih dobila odgovor: A šta to mene pitaš, k'o da ja znam... XD Ili odgovor tipa: jel' nemaš već dovoljno šminke? XD

      Izbriši
  2. Prva i zadnja "liče na mene" :D Kada sam u dm-u gledala Essence olovke, ova prva je izgledala nekako tmurna ali kad vidim swatch sviđa mi se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam mislila da će biti tmurnija nego što zapravo je :D

      Izbriši
  3. U zadnje vrijeme bas jako volim olovke za usne iako ih nisam prije tako često koristila. Essence olovke su mi dobre ali ne mogu se sjetiti sad koje nijanse imam :D, Bipine takoder, najdraža mi je Orchid.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E takva sam i ja, prije ih nisam koristila, a sad bi ih koristila stalno :D

      Izbriši