Pretraži ovaj blog

četvrtak, 23. svibnja 2013.

78 paleta - Recenzija

Davnih dana sam dobila na poklon ovu divnu paleticu u kojoj se nalazi 78 prekrasnih boja. :) 60 sjenila, 12 sjajila, 3 rumenila, 2 "pudera" i 1 highlighter. :)


Dolazi u čvrstom, crnom, plastičnom pakiranju. Kada se otvori na poklopcu se nalazi ogledalo i 2 spužvasta aplikatora (koja ne koristim jer koristim kistove).


Ova paleta me dosta iznenadila. S obzirom da je naručena na eBay-u za 10-ak dolara (cca 55-60kn), očekivala sam da će biti lošije kvalitete. Međutim, boje su dosta pigmentirane, lako se blendaju i dosta dugo ne mrdaju s očiju (nisam obraćala pozornost previše na "izdržljivost", ali hoću ubuduće, pa vas obavijestim).



Ima nekoliko različitih 78 paleta. Ja sam sama birala i htjela sam ovu sa sjajilima. Baš sam se veselila kad sam ju dobila i išla sam ju odmah isprobati. Sjenila divna, rumenila prekrasna, čak i puderi i highlighter, ali sjajila... razočaranje! :( Imala sam užasnu reakciju na sjajila. Usne su mi drugi dan počele pucati i stvorilo mi se par plikova. Izgledala sam kao da imam groznicu, a nisam imala! :( Par puta mi se to dogodilo i onda sam odustala od njih. Mogu ih staviti na usne, ako prije toga nanesem sloj labela i ako ih ubrzo skinem usana. Ali da mi drži cijeli dan, ne mogu jer drugi dan izgledam k'o klaun s napuhanim usnama. :( Baš šteta jer su sjajila stvarno prekrasna. Ali nema veze, ja sam svejedno zadovoljna s proizvodom što sam dobila za 60-ak kn. :) Potrošit će se sve, ne brinem se. Vječni sam optimist :D

Ocjena: 4/5. Ocjenjujem paleticu sa četvorkom, samo zbog sjajila.

Imate li koju od 78 paletu?

Lelali  :*

4 komentara:

  1. Ovo imaš cijeli život šta koristit ;))

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam, ali kad bih naručivala, naručila bih def bez sjajila. Ne volim ja sjajila u obliku paletica, da ih ne mogu nositi sa sobom.. Ali ovako mi se čini stvarno super, i jedino mi je žao što nisi stavila barem 100 fotaka, najmanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehehe, htjela sam ja staviti još fotkica, ali je danas takvo užasno vrijeme da mi jednostavno fotke nisu ispadale dobro, jedva sam probrala ove, ali bit će ih još u narednim postovima, garantiram :D

      Izbriši