Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 27. svibnja 2013.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit - Recenzija

Danas vam predstavljam moj naaaajdraži set za oblikovanje obrva (zapravo je moj jedini, ali ga volim puno, puno). :D

MUA (iliti Makeup Academy) Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit. Ovako izgleda od naprijed:


A ovako izgleda odozada, gdje možete vidjeti gramažu, sastojke i što nam MUA kaže za ovaj set:


Kad se otvori (najviše me oduševilo ogromno ogledalo):


Evo i malo bliže:


U setu se osim 3 nijanse sjenila i gela nalaze pincetica i dvostrani kosi kistić (bolje mi je ispala slika kad je kistić ispod pincetice):


Swatchevi sjenila:


Ja sam kupila ovaj set kad je bila akcija 50% i free shipping (skupa s još 9 paletica sjenila koje ćete uskoro vidjeti :) ). Evo i link. Nikad do sad nisam imala set za oblikovanje obrva, prije sam obrve oblikovala s običnim Essenceovim sjenilom. Kad je set stigao, odmah sam ga uzela na isprobavanje. Uzela sam kistić iz seta, uzela najtamnije sjenilo i rodila se ljubav. <3 Obrve su mi izgledale famozno! :D Mislim da skoro neću nijedan drugi set koristiti, ovaj će mi duuuuugo biti najdraži. :) Super mi je što ima i pinceticu i dvostrani kistić, odmah se sve nosi što je potrebno za oblikovanje + ogledalce! Ma 'di ćeš bolje! :D Savršen set za obrve :)
A meni nije vrag dao mira i ja sam htjela još nešto probati... Sjenila koristiti kao sjenila za kapke. I moram reći da je super i u tom pogledu! :D S ovim setom možete cijeli make-up look napraviti - obrve + oči! Divota! :)


Jedino s čime imam problem je pakiranje. :/ Ono izgleda čvrsto i krasno, međutim, nigdje se ne pričvrsti poklopac. Dosta se lagano otvara i strah me da će se otvoriti i poispadat kistić i pincetica po torbi. Ali ne smeta mi to toliko, nije propast svijeta i ako ispadnu. :)

Ocjena: -5/5. To je samo maaali minus za ambalažu, proizvod kao proizvod je čista petica! :D

Što vi koristite za oblikovanje obrva?

Lelali  :*

4 komentara: