Pretraži ovaj blog

srijeda, 15. svibnja 2013.

EcoTools 6 Piece Starter Set - Recenzija

Hello, helloooo! :) 

Danas predstavljam drugi set kistića koji imam. I naravno da je to opet EcoTools! :D Što da radim kad ih volim! <3

Kao što sam napisala u prošlom postuEcoTools proizvodi su cruelty-free. Drške kistova su izrađene od bambusa, metalni dio je od recikliranog aluminija, a dlake su od mekanog taklona. Torbica je izrađena od prirodnog pamuka i konoplje. 
I ove kistove sam naručila na eBay-u, ne sjećam se točno koliko sam ih platila. Trenutno su najjeftiniji oko 6 dolara (cca 35kn). Opet naglašavam da sve što naručim s eBaya uzimam s rezervom po pitanju originalnosti. 

Imam ih skoro 3 godine, sve dlake su na mjestu. :) Isto je stara verzija, novi dizajn ćete vidjeti na kraju posta. ;) 

Kistovi dolaze u ovakvoj torbici: 


Kada se otvori, izgleda ovako: 


U torbici se nalazi 5 kistova. Normalne su veličine, za razliku od prethodno recenziranih. Redom s lijeva na desno: Blush brush, Concealer brush, Eye Shading brush, Eyeliner brush, Lash and Brow Groomer. I tobica u kojoj dolaze - Cosmetic Brush Roll.



Kistovi su gusti i mekani, super su u nanošenju šminke. 
Blush brush koristim za nanošenje rumenila i bronzera. 
Concealer brush je još uvijek nedirnut, zato jer koristim iz drugog seta koji ćete vidjeti u idućoj recenziji. 
Eye Shading brush koristim za nanošenje sjenila na cijeli kapak. To je zapravo kist za kojim najčešće posežem za svakodnevni look. Iako imam jednu zamjerku - malo me bocka. :( Ima par dlačica koje strše, a strah me odrezat da ne bi pogoršala stvar. 
Eyeliner brush je daleko od svog naziva. Predebel je, nikako ga ne koristim za nanošenje eyelinera jer bi linija bila pre pre debela. Koristim ga za popunjavanje obrva i nanošenje sjenila na donji kapak ili uz gornje trepavice kad hoću malo blažu liniju, odnosno smokey liniju. 
Lash and Brow Groomer koristim za raščešljavanje trepavica nakon nanošenja maskare (češljić) i za četkanje obrva nakon nanošenja sjenila da sve izblendam (četkica). 
Torbicu ne koristim zato jer kistove držim na postolju s drugim kistovima. 


Ocjena: 4/5 zato jer me Eye Shading brush bocka i jer je Eyeliner brush predebel. 

Novi dizajn izgleda ovako: 


Što kažete na ovaj set? 

Lelali :*

2 komentara:

  1. Imam iste kistove i nisu original. To se odmah vidi po eyeliner kistu, manji je od ostalih, dok su u originalnom setu svi jednake dužine i imaju ugravirano ecotools. No za te novce, ja sam prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su sasvim ok, dok ne skupim malo novčića da si kupim od Real Techniques starter set za oči :D

      Izbriši