Pretraži ovaj blog

četvrtak, 16. svibnja 2013.

Ima li netko ove proizvode?

Nedavno sam naišla na ovu stranicu - 2lstudio.hr. Imaju krasan Webshop i zanima me je li netko išta naručivao od njih? Poštarina za pošiljke do 250 kn je 20 kn, a iznad tog iznosa je besplatna poštarina.

Ja sam se zainteresirala za ove proizvode:

1. Colour and Clean tekućina za dezinfekciju i čišćenje kistova, 200ml


2. Colour and Clean tekućina za dezinfekciju šminke, 50ml


3. NYX HD Studio Photogenic Primer, 30ml


4. NYX Jumbo Eye Pencil - Milk


Jeste li naručivali s ove stranice? Imate li možda ove proizvode?

Lelali  :*

Broj komentara: 6:

  1. Imam jumbo eye pencil i skroz mi je dobra kao baza kad želim da mi sjenila izgledaju još intenzivnije. Samo treba paziti da je se ne stavi previše i da se dobro zblenda. Meni se ne skuplja na kapcima ali ja imam suhe, nekima s masnijima se preslikava nakon nekog vremena. Treba isprobati. Kupila sam je baš u ovom dućanu ali dok su bili u Zagrebu (Šminka i to). Nakon što su zatvorili, pokrenuli su web shop.Nažalost nisam ništa naručivala preko neta pa ti tu nemogu pomoć, ali znam da su svi proizvodi originali :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam jumbo pencil vidjela u nebrojeno puno tutoriala na youtube-u i baš mi je super. Svakako ću je jednog dana uzeti. A web shop mi se čini sasvim ok, definitivno ću nešto naručiti pa javim kako je tekao proces! :) Hvala ti! :*

      Izbriši
  2. Imam samo pozitivnog iskustva sa ovom stranicom. Nemam ove proizvode, ali imam druge NYX proizvode i jako sam zadovoljna. Tako da, tople preporuke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovu nyx bazu...ok je,nista vau ali sasvim solidan proizvod...radi posao jednog solidnog primera i ne izaziva nered na licu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E supika, baš bi htjela jednu bijelu bazu pa vjerujem da ću je kupiti jednog dana :)

      Izbriši